V dubnu jsme se byli podívat na Prague Design Week v Tančícím domě asi hlavně kvůli Frusacku, který jsem si chtěla koupit. Nakonec se mi tam líbilo víc věcí, některé dražší, které by asi nespadaly do kategorie „pro kolegy“, ale pro partnera by to byl bezpochyby originální dárek 🙂

Pojďme se podívat na TOP 5 tipů na dárky

  1. Woodyfier

Chcete potěšit fanouška hudby, cestovatele, který rád poslouchá hudbu, ale nechce se mu nosit pořád malý nabíjecí reproduktor?

Woodyfier je stylový, originální kousek dřeva – ta jednoduchost váš až překvapí. Dřevěný kvádr s vydlabaným vnitřkem ve tvaru válce, uprostřed jen otvor pro váš telefon.

Nechtělo se mi ani věřit, jak jednoduchý design to má a přesto efektní.

Víc info na stránkách výrobce. Mají teď dokonce slevu 30%, jeden kousek pořídíte za 999 Kč

2. Frusack

Dárek pro ty, kteří  jsou ekologicky orientování, nechtějí tolik znečišťovat planetu, nelíbí se jim sáčkové znečišťování oceánu, přírody.

Zajímavý nápad od dvou Českých holčin Terezy a Hanky studujících medicínu. Klobouk dolů, přišly s nápadem a doopravdy ho realizovaly!

Není to řešení všeho, chce to trochu pro-aktivního přístupu, ale z každého nákupu, kdy použijete znovu a znovu frusack místo jednorázového sáčku, máte radost (jedno malé vítězství denně) 🙂

Dvě barevné varianty na výběr, 5 sáčků za 490 Kč

3. Nomio šperky

Šperky pro opravdové chlapy? Tak v tom případě zvolte českého tvůrce s velkou představivostí Milana Nováčka. Nevyrábí jen pánské, chlapské prsteny, ale i manžetové knoflíčky s dávkou testosteronu :)) Pro ženy vyrábí spoustu zajímavých, originálně tvarovaných šperků, náušnic z různých materiálů, ale také z neopracovaných kamenů.

Mně se nejvíce líbí jeho kolekce Berries, z perliček a ty které měl na Prague Design Week byly čarokrásné.

4. Lipastore

Dárek pro vlastence! České dárky od Českých řemeslníků, to je Lípa. Hrneček do domácnosti, hračky pro děti, blok a tužky pro milovníky papíru a nebo něco na mlsání? Lípa.

5. Two lines

Pro milovníky originálních (co kus to originál) doplňků, ručně dělaných. Sice není z Česka, ale je to hrozně milá slečna z Koree, Ji Yeon Lim a s výrobky s dává záležet.

To by bylo pro dnešek všechno, těšte se na další tipy někdy příště 🙂

Všechny fotky  v tomto příspěvku jsou stažené z webu výrobce

Leave a Reply